marți, 25 ianuarie 2011

LA TRANTA CU DESTINULSeara in care colindatorii ne aduc vestile bune.
Forfota mare prin bloc , prin viata , prin suflet.
Asteptari si un semn de curaj .
Undeva, in capul scarii, o fiinta asteapta. nici el nu stie ca in seara asta sfinta, viata sa si a noastra avea sa se intersecteze intr-un sort plin de noroc al destinului.
"De azi ma cheama Muky? Trei perechi de ochi, ma privesc rind pe rind ametindu ma , cu duiosie , si mila, cu uimire si dragoste.Toata lumea forfoteste in jurul meu. Aud un glas cristalin , care intreaba , abia soptit cu emotie: Si acum ce facem cu el? Il aruncam in cada...!"
De azi il cheama Muky. Nu stim inca daca alt un glas de copil striga in noapte, cautindu l cu infrigurare.Insa sintem sigure ca privirea lui blinda a scotocit in sufletele noastre un bilet cistigator. A descoperit aceea felie de suflet adormita, depre care nu am fi stiut vreodata ca o detinem.
Asteptam. Un miracol. Invaluit de cercuri si smocuri de asteptare , de curaj , de raspunsuri care intirziau sa apara. L-am gasit pe el in usa, consecvent si cu tupeu. A fost dragoste la prima vedere, si din prima secunda , a atins timid cu privirea arcusul cel mai sensibil din strafundul inimii.
Il cheama Muky . Si stiu ca de acum inainte Craciunul va aduce de fiecare data dira unui parfum de poveste . Fericita.