marți, 23 martie 2010

Asteptare

Astept... o vara calda, ca pe un liman..., o imbratisare , un suris, o fericire . Astept ca oamenii din viata mea sa se bucure de chipul minunat si asteptat al iubirii sperate, visate si din plin meritate. Astept...

10 comentarii:

  1. si eu astept vara ca pe o minune care credeam ca nu mai vine. si de cate ori uit sa cred o raza de soare imi face sa tresara inima, imi aduce un zambet...
    asteptam pentru ca asa sunt minunile, se lasa asteptate. pentru minuni implinite ma rog Nina, a mea, a ta, a celor dragi noua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc, Ramona,am spus mereu ca am trait minuni ,asa s-a intimplat. Insa minunea de azi o astept, si nu am nici o indoiala ca va veni, atunci cind ma voi astepta mai putin....

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori Fericite, Nina, pline de iubire, zambete si caldura, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc , draga mea Alice, sper ca miracolul invierii sa-mi aduca minunea pe care o astept de ceva vreme. Tot ce e bun sa fie cu tine si ci cei dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai venit pe blogul meu, Maria ! Imi cer scuze ca abia acum am vazut comentariul tau ( nu citesc din urma )
    Nu vreau sa strivesc corola de minuni a lumii, dar Ca nu e decat o tara de tranzit, spre o viata mai buna : visul secret al majoritatii imigrantilor e sa poata scapa de aici.
    Ce sa zic : daca in Ro e greu sa traiesti, vino in Ca, ca se traieste mai bine ( si mult mai prost din alte puncte de vedere ), in acelasi timp. Dar nu iti imagina ca ceea ce scriu romanii pe forum, sau ca propaganda oficiala a acestei tari, refleta realitatea si adevarul.
    Daca vrei, poti sa-mi scrii email, si iti povestesc maimulte despre viata pe aici ...

    RăspundețiȘtergere
  6. iti multumesc si eu si iti spun venit , stiu cum iti spuneam si pe blogul tau ca nu sunt ciinii cu covrigi nici acolo, ca nu o poti lasa mai usor , ca nu ai cum , intr-o societate in care o iei de la 0 sin care regulile sunt facute pentru a fi respectate.
    Nu e usor nicicum. Iar perspectiva pe care ne-o transmit ai nostri ca brazii e sumbra. Pentru noi si pentru copiii nostri.
    Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi , ca altfel suntem "mincati" , cu noil idei savante ale astora.
    Iti multumesc , tinem legatura.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nina draga, ti-am lasat la mine pe blog, o leapsa literara. Daca iti pica bine, ia-o si apoi da-o mai departe.
    Daca ai sa te uiti stii tu unde, ai sa poti citi despre Rita. Ca sa vezi si tu ce frumos s-au facut niste legaturi si cum nimic nu e intamplator.
    Te imbratisez cu drag.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ca sa vezi cum rezoneaza energiile, am citit inainte, de a citi aici. Si m-a "lovit" cu sensibilitatea gestului, cu atit mai mult ca am si eu un dar si o pveste de Craciun...
    Leapsa am prins-o si acum o sa raspund.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nina,

    cum am spus, se leaga totul. Ce bine asa :)
    Si ce bine ca ai preluat leapsa :)
    O zi frumoasa iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere