vineri, 11 martie 2011

RUGACIUNE

">
Aveam pe "teava" o alta postare. Vroiam sa va povestesc ultimele evenimente petrecute pe principiul "nu e pentru cine se paregateste" . Vroiam sa va spun cum a deschis Muchi seria fericita a unor intimplari deloc intimplatoare.Cum ne-am aflat noi in cautarea unei priertene pentru Muchi, si cum a aterizat la noi in sufragerie (cea noua) , un adolescent educat si manierat, posesor si el de catel,care nu are nici o legatura , dar nici una , care de fapt iese cumva din tiparele lumii adolescentine de la noi. Si din alte parti.
Am ajuns acasa , am deschis televizorul si dispozitia mea s-a schimbat complet. Am simtit nevoia sa tac, sa ma rog pentru noi si pentru acei oameni aflati acum in suferinta. Sa ne rugam impreuna pentru ei...

3 comentarii:

  1. Nina, se spune ca nu exista coincidente, totul se intimpla pt ca trebuia sa se intimple.

    Am avut momente foarte grele in viata. La 18 ani cind am trecut printr-o grea cumpana, mi-am inchis sufletul si nu am fost deschisa niciunui ajutor. A fost cumplit! Daca as fi cerut ajutor sunt sigura ca totul ar fi luat o alta turnura.

    Mai tirziu in viata, cind am avut nevoie de ajutor si am avut sufletul deschis, l-am primit de la oameni de la care nu m-as fi asteptat.

    Ma bucur din suflet ca lucrurile se desfasoara minunat de bine pt tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nina, nu cred ca puteai sa alegi o postare mai potrivita gindurilor noastre de astazi.

    Sa ne rugam impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Odille iti multumesc cu inima mea. Azi chiar vroiam sa te inteb daca sunteti bine. Chiar m-am uitat pe harta sa vad cit de departe de coasta sunteti. acum am aflat va sunteti departe si ca in British Columbia a fost simtit cutremurul.
    Cit depre momentele grele, in fiecare zi , invat o lectie. Cite una. Cel putin de cind sunt aici, am inceput sa le vad .
    Stii, eu cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toti. Depoinde de noi cit de mult constientizam asta.
    Si cit de mult suntem dispusi sa invatam fiecare propria lectie.
    Te imbaratisez, si da , sa ne rugam . Dumnezeu sa ne aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere