miercuri, 4 mai 2011

Viata in culori

">Culori autentice .Culori ale caror nuante nu am crezut ca exista pina azi. Culori. Care ma ajuta. Sa cresc , sa evoluez . sa ma descopar. Sa cred . Ca exista. Ceea ce am cautat atitia ani. Care a fost aproape de mine , dar despre care nu am stiut nimic. Pe linga care am trecut de atitea ori fara sa intorc capul , ocupata finnd cu altele ...importante pentru mine.
Intaresc teoria lui Odille conform careia orice nenorocire este "o binecuvintare deghizata in rau".
Deci, orice lucru rau intimplat azi,poate ficel mai bin lucru care se poate intimpla miine.

Va multumesc voua , celor care mi-a ti fost alaturi in clipe grele si de singuratate , clipe care ar fi fost mult mai grele si peste care as fi trecut mult mai greu fara voi.
Va multumesc astazi, cind viata mea poarta culorile nesperate ale unei iubiri venite din firescul cel mai firesc al vietii. O consider darul meu de la Dumnezeu , venit cind ma asteptam mai putin.
Si II multumesc ,ca minunile LUI ne-au atins in momentul incare eram convinsa ca vor mai intirzia ceva ....Exista si aexistat intodeauna convingerea ca El ne iubeste , chair daca uneori suntem tentati sa credem altceva . Ne iubeste si atit.
Si va iubesc si eu . Si va multumesc , ca sunteti.

8 comentarii:

 1. Your blog is great你的部落格真好!!
  If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

  Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
  From Taichung,Taiwan(台灣)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nina,bine ai revenit.
  Ma bucur nespus pentru tine.
  Cu siguranta Dumnezeu ne iubeste,viata e minunata,culorile sunt mai vii ca niciodata.
  Te imbratisez cu drag.:)

  RăspundețiȘtergere
 3. In afara de faptul ca melodia asta este superba, ce pot sa ti spun decat ca iubirea exista, mai devreme sau mai tarziu ea apare...cum spui tu atunci cand te astepti mai putin.
  Suntem norocosi cand stim ce inseamna si o putem pretui cu adevarat. :)
  Te imbratisez, pastreaza vii culorile... :)

  RăspundețiȘtergere
 4. mai fetelor , cumma faceti voi pe mine sa vars , asa o lacrima, de emotie...
  Exista , atit cit timp credem in ea. Eu cred ca e bine sa ne ascultam inima . In liniste si cu urechea pilnie . Ea stie intodeauna adevarul. Si cred ca tot ea inima separa iubirea autentica de orice surogat.
  va multumesc , si va mai astept cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 5. bine ai revenit printre pamanteni....

  RăspundețiȘtergere
 6. Nina, asa de mult m-a bucurat postarea si revenirea ta. Noi am fost tot timpul aici, alaturi de tine. Si speram ca tu sa vezi ca viata este frumoasa, ca iubirea exista si este minunata, ca prietenia este un mare sprijin si mai ales ca viata ne aduce mereu experiente si trairi noi si frumoase.

  RăspundețiȘtergere
 7. Iti multumesc Odille , esti unul dintre sufletele care m-au sustinut in momente critice.Neconditionat. Voi mi-ati confirmat inca o data ca a avea incredere in oameni e o binecuvintare .
  Ai avut dreptate ,si lucrurile bune din viata mea nu au intirziat sa apara.
  te imbratisez.

  RăspundețiȘtergere