duminică, 13 martie 2011

Intimplare de loc intimplatoare…

Dragii mei , mergind pe firul principului un sut in fund , e un pas inainte, constat ca viata noastra in noul apartament incepe sa se contureze timid, dar frumos, si ca toate lucruruile au o continuitate fericita, as putea zice.
Va spuneam la un moment dat ca ii caut lui Muchi o :) prietena :)
Vroiam ca Muchi sa gaseasca o prietena cu care sa aiba o realtie bazata pe respct :), si incredere :) deoarece Muchi este un sufelt tandru :) si iubitor :.Nu stiu cum ar putea trece peste un esec :).
Si cum nimic nu e intimplator , Muchi un suflet sensibil si atent la detalii , a scos-o pe Alexandra la plimbare… . Acum nu stiu daca Muchi chiar a premeditat , cert ca e ca intilnit un semen care isi scosese la rindu-i stapinul la plimbare Ce sa zic :) , alt suflet sensibil.

Din lipsa de ocupatie , sau probabil din prea multa sensibilitate, le-a " facut lipeala ". Poate si pentru ca semenul despre care va povesteam este un catel si nu o catelusa, insa ce sa-i faci nu poti avea totul in viata...
De aici , controlul a fost preluat necontrolat de catre Alexandra, care a gasit in stapinul celluilat suflet sensibil un adolescent cu care a incepurt sa comuninice. Descopera in fiecare zi , ca au in comun sensibilitate , si ca nici unul dintre ei nu se regasesate in tiparele adolecentilor pe care ii intilnim la tot pasul.
De data asta teoria"Nu e pentru cine se partegateste" s-a aplicat cu succes. Si nu am nici o indoiala ca Muchi va continua seria "intimplari fericite". A batut timid la usa casei noastre, odata cu Craciunul deschizind porti si atingind locuri in suflet despre care nu am fi stiut vreodata ca exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu